2019-12-09 14:17:02• hírek • Szatmár.ro

Idén is gyönyörű adventi koszorút készítettek az óvodások

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, az idei Szatmár Megyei Adventi Koszorú Készítő Versenyen, mind a 11 résztvevő csapat mestermunkát készített a hétfői megmérettetésen.


Harmadik éve már, hogy megyei szintű adventi koszorú készítő versenyt szerveznek a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, idén 11 óvodai csoport 47 gyermeke vett részt a versenyen óvónőik és néhány szülő kíséretében.
 

A 4-5 fős csapatoknak egy óra állt rendelkezésükre, hogy elkészítsék a tőlük telhető legszebb adventi koszorút, amelyet aztán háromtagú zsűri értékelt.
 

A munka jó hangulatban telt, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezőjében szólt a zene, a gyermekek pedig vígan dolgoztak. Minden csapat maga hozta a felhasználni kívánt alapanyagokat, a verseny után pedig a koszorúkat elvihették magukkal az óvodába.
 

Idén Muhi Sándor rajztanár és grafikus, Geng Rozália a Hám János Óvoda pedagógusa, illetve Makranczi Erika a Kölcsey Óvoda pedagógusa zsűrizték a munkákat, ami kicsit sem volt könnyű, ugyanis egytől egyig, minden csoport valami gyönyörűséget alkotott a hétfő délelőtti versenyen.



A zsűri döntése alapján a következő eredmények születtek:

I. helyezést ért el a Református Óvoda Szivárvány csoportja, a csoport óvónője Puskás Sarolta.

II. helyen a 24-re Számú Napközis Óvoda Felhőcske csoportja végzett, óvónőik: Orosz Anikó és Veres Hajnalka.

III: helyere a 13-as Óvoda Napocska csoportjának koszorúját választották, a csoport óvónői: Alezár Tünde és Bauer Orsolya.



 

A zsűri továbbá két különdíjat is kiosztott: az egyiket a Guliver Óvoda Csipet-Csapat csoportja érdemelte ki. Óvónőik: Chis Andrea és Süveg Ildikó. Míg a másik különdíj az 5-ös Számű Caritas Óvoda Katicabogár csoportjáé lett, óvónőik Kocsis Katalin és Urbán Enikő.
 

A további 6 résztvevő óvodai csoport dicséretben részesült. A projekt vezetői idén Orosz Júlia és Kukta Annamária voltak.


A fotókért köszönet Muhi Sándornak!












Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: